TOMATO AND BURRATA SPECIAL BRUSCHETTA

 

INGREDIENTI:

pomodorini dolci

olio

burrata

pane

sale

stecchini di legno per spiedini

 

Tagliare il pane a fette (non troppo sottili).

Prendere degli stecchini di legno da spiedini e infilzare tanti pomodorini dolci interi, cospargerli di olio e sale.

Infornare tutto a 180 gradi finche il pane non è abbrustolito e i pomodorini pure.

 

Togliere dal forno e spalmare della burrata sul pane, aggiungere un filo d’olio e adagiarci sopra gli stecchini di pomodoro.

SEMPLICE BELLO E BUONO!

 

 

 

INGREDIENTS:

sweet cherry tomatoes

oil

burrata

bread

salt

wooden toothpicks for spiendini

 

Cut the bread into slices (not too thin).

Take the wooden toothpicks and skewers to pierce whole lot of sweet cherry tomatoes, add olive oil and sprinkle with salt.

Bake at 180 degrees until the bread is not cooked and crispy and tomatoes as well.

Remove from oven and spread burrata cheese on the bread, add a little olive oil and the tomatos.
SIMPLE BEAUTIFUL AND TASTY!