PUMPKIN SOUP with a magic touch of LIQUORICE..

 

 

INGREDIENTI

1 ZUCCA

1 PORRO

LIQUIRIZIA 2 CUCCHIAINI

BRODO QB

OLIO QB

SALE QB

PEPE QB

 

tagliare grossolanamente la zucca e cuocerla a vapore per non disperdere tutte le sue proprietà nutritive

preparare un brodo vegetale a parte

stufare il porro con il brodo dopo averlo tagliato grossolanamente

frullare il tutto aggiungendo sale pepe e olio per creare un emulsione brillante

 

impiattare e aggiungere una spolverata di liquirizia (radice di liquirizia in polvere), darà un tocco inaspettato alla zucca, sembrano fatte per stare insieme, come mettere il basilico nella pasta al pomodoro.

 

 

 

INGREDIENTS

1 PUMPKIN

1 LEEK

LICORICE 2 SPOONS

VEGETABLE BROTH QB

OIL QB

SALT QB

PEPPER QB

Coarsely chop the pumpkin and steam it to avoid losing all of its nutritional

prepare a vegetable broth aside

leek stew with broth after roughly chopped

mix all together in the blender, adding salt, pepper, the broth (as mucha as u deserve to make it liquid enought) and olive oil to create a brillient emulsion.

Serve and add a sprinkling of liquorice ( licorice root powder), give an unexpected twist to the pumpkin , they look like made ​​for each other, like putting some basil in the tomato spaghetti .