Delicious lemon meatballs!

 

Soak some bred in milk,
chop the presley and grate some lemon rind in a bowl.
Add one egg to the minced meat, salt, pepper, and the chopped presley, the grated lemon, the milked bread and some parmesan cheese.

Knead it all with your hands preparing some little balls, doesn’t matter the size, just make them up all the same!

Coat your balls with some flour and put them in a pot together with a knob of melted butter and a spoon of oil.

Then squeeze and add the juice of a lemon to the crispy meatballs while cooking.

As you start seeing some sauce the meat balls are ready!

Open one or more Baladin beer and simply enjoy your meatballs! lalalala meatballs!

 

Inzuppare il pane nel latte,
tagliare il prezzemolo e grattugiare della scorza di limone in una ciotola.
Aggiungere un uovo alla carne tritata, sale, pepe e il prezzemolo tritato, poi la scorza di limone grattugiata, il pane inzuppato di latte e del parmigiano.

Impastare il tutto con le vostre mani, preparando delle piccole palle, non importa la dimensione, ma cercate di mantenerle tutte uguali.

Coprite le vostre polpette con della farina e mettetele a riposare in una scodella con una noce di burro fuso e dell’olio.

Alla fine spremete e versate il succo di un limone intero durante la cottura.

Quando iniziate a vedere che le vostre polpette fanno sugo vuol dire che sono pronte!

Accompagnate il tutto con una o più birre Baladin, e godetevi le vostre polpette.

 

© Copyright 2012 Ginevra Dondina

29.02.12