Chocolate chip cookies

 

Wear your Stardust Pellini bracelet and necklace ( Oh! you don’t have one? Go on every Pellini shop and ask for one! It will contribute to the success of your recipe! www.pellini.it )

Empty half vanilla hull helping yourself with a knife and mix it with a spoon of water

Whip up the butter with a whisk or a robot and add some sugar. Mix it all.

Put a pinch of salt in the flour and a spoon of yeast.

Brake the egg in the butter, mix it well and add the flour mixed with water.

Put the flour in the butter and mix it to fold it all together.

Brake the black chocolate in pieces and mix it with the rest.

Helping yourself with two spoons, make some little heaps on a cake pan covered with some baking paper.

Put in the oven at 170 degree and wait 10 minutes

Wait them to cool down and eat them all !

 

Indossate i vostri bracciali e collana Pellini Stardust ( Ah non li avete?? Passate in qualsiasi negozio Pellini e comprateli! ne va della ricetta ! www.pellini.it )

Svuotare mezzo baccello di vaniglia con l’aiuto di un coltello e mescolarlo in un cucchiaio di acqua.

Montare il burro morbido con una frusta o un robot poi aggiungere lo zucchero continuando a mescolare.

Mettere nella farina un pizzico di sale e il cucchiaio di lievito

Rompere un uovo nel burro, mescolare bene e aggiungere la vaniglia nell’acqua

Versare la farina nel burro e mescolare il minimo per incorporare il tutto

Rompere grossolanamente il cioccolato nero e mischiarlo con il resto

Aiutandosi con due cucchiai formare delle montagnette su una teglia coperta da carta da forno

Infornare a 170 gradi per 10 minuti circa

Aspettate che si raffreddino e magnateveli tutti!

 

© Copyright 2012 Ginevra Dondina

09.03.12