Alain Ducasse: light and green!

 

Alain Ducasse Nature: Simple, Healthy, and Good

 

 

Sorpresa in uno degli alberghi di lusso di Parigi, e nel suo ristorante tristellato Michelin. Il celebre chef francese Alain Ducasse , in vista della riapertura del suo rinomato ristorante presso il palace Plaza Athénée della Ville Lumière, ha svoltato a favore di un menu verde. Vegetali, alimenti bio, pesce, il tutto all’insegna della sostenibilità e della filosofia “chilometro zero”. La carne non verrà abolita ma comparirà in misura ridotta.

“Le risorse del pianeta sono rare, bisogna consumarle in modo più etico, e più equo” – ha detto lo chef.

 

ecco il libro che lo racconta

Alain Ducasse Nature: Simple, Healthy, and Good

 

Surprise in one of the luxury hotels in Paris, and his 3 stars Michelin restaurant. The celebrated French chef Alain Ducasse, in view of the reopening of its famous restaurant at the Plaza Athénée Palace of the Capital city, has turned in favor of a green menu.

Vegetables, organic foods, fish, and all in the name of sustainability . The meat will not be abolished, but reduced.

“The planet’s resources are rare, you should consume in a more ethical and fair way” – said the chef.

here is the book that tells us the story

Alain Ducasse Nature: Simple, Healthy, and Good